Кошик
111 відгуків
+380 (98) 551-10-94
Vanbike — Майбутнє вже на колесах
Кошик

Електровелосипед ENGWE T14 (36V, 10 a/h ,250W)

25 000 ₴

• В наявності
  • Код: 3230968
Електровелосипед ENGWE T14 (36V, 10 a/h ,250W)
Електровелосипед ENGWE T14 (36V, 10 a/h ,250W)В наявності
25 000 ₴
+380 (98) 551-10-94
Руслан
+380 (98) 551-10-94
Руслан
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Електричний велосипед ENGWE T14, спеціально створений для тих, хто шукає зручний і потужний засіб пересування для міських поїздок. Маю все, щоб забезпечити комфорт, швидкість і надійність. Зі мною будь-яка поїздка стане справжнім задоволенням.

Що я можу?

Мотор 350W

Мій мотор потужністю 350W ідеально підходить для міських умов. Я легко долаю невеликі підйоми і гарантую стабільну роботу на рівних поверхнях з максимальною швидкістю до 25 км/год. Це дозволяє комфортно пересуватися по місту, уникаючи пробок і насолоджуючись поїздкою.

Акумулятор 36V 10Ah

Мій акумулятор 36V 10Ah забезпечує зусіб до 50 км на одному заряді, залежно від режиму поїздки та умов дороги. Заряджається акумулятор швидко і зручно, так що ви завжди будете готові до нових пригод.

Шини 14 дюймів

Мої 14-дюймові шини ідеально підходять для міських доріг. Вони забезпечують хорошу маневреність і стабільність на асфальті, дозволяючи швидко долати короткі дистанції і легко маневрувати в тісних міських умовах.

Компактний дизайн

Моя компактна конструкція дозволяє легко зберігати та перевозити мене, що робить мене ідеальним вибором для людей, яким потрібен транспорт для щоденних поїздок по місту. Я підходжу для тих, хто шукає зручний і стильний електровелосипед для міських умов.

Ключові характеристики:

• Мотор: 350W
  • Акумулятор: 36V 10Ah
  • Макс. швидкість: До 25 км/год
  • Запас ходу: До 50 км
  • Шини: 14 дюймів
  • Рама: Компактна, легка
  • Гальма: Дискові гальма
  • Макс. вантажопідйомність: До 120 кг

ENGWE T14 — це ідеальний вибір для тих, хто шукає комфорт, стиль і ефективність для міських поїздок. Легкий, швидкий і зручний — я готовий супроводжувати вас на кожній поїздці!

З радістю відповімо на будь-які питання!

Інформація для замовлення
  • Ціна: 25 000 ₴